Cursuri de limbă japoneză la Centrul de Artă şi Cultură Japoneză

Cursuri de limbă japoneză la Centrul de Artă şi Cultură Japoneză
Încep cursurile de limbă japoneză la Centrul de Artă şi Cultură Japoneză care a fost deschis săptămâna trecută în Cluj-Napoca.

"Japonia este acum mai uşor accesibilă decât până de curând. Schimburile culturale, dar şi de business sunt mult mai numeroase în prezent. Deschiderea către această ţară orientală e tot mai mare, indiferent de ce domeniu ar fi vorba. În această idee, Centrul de Artă şi Cultură Japoneză vine în întâmpinarea celor care vor să ştie să scrie şi să vorbească în limba Ţării Soarelui-Răsare. Pe lângă reguli de gramatică, pronunţie şi sisteme de scriere, cursanţii află lucruri interesante ce ţin de cultura niponă, de viaţa şi obiceiurile celor ce trăiesc în Japonia", explică responsabilul de relaţii publice al CACJ, Irina Gaşpar.

Cursurile au trei module, a câte două luni, cu două cursuri pe săptămână, iar primul începe în 17 octombrie şi costă 371 lei. În funcţie de gradul cunoştinţelor de limbă japoneză, înscrierile se fac pentru nivelul începător, pentru nivelul intermediar, respectiv pentru pregătirea în vederea susţinerii examenului de competenţă lingvistică.

 

Comenteaza