De-a râsul-plânsul! Un bărbat din Câmpia Turzii a fost înjunghiat în buză de un vecin, pe motiv că sforăie

De-a râsul-plânsul! Un bărbat din Câmpia Turzii a fost înjunghiat în buză de un vecin, pe motiv că sforăie
| Foto: brasovultau.ro

În urmă cu o săptămână, Vasile, un bărbat din Câmpia Turzii în vârstă de 60 de ani, a fost înjunghiat în buză de vecinul care stă deasupra sa, motivul fiind sforăiturile sale care trezesc tot blocul.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

„Eu sunt de profesie subinginer electrotehnist și locuiesc într-un bloc din municipiul Câmpia Turzii. Nu am fost căsătorit niciodată și am ca hobby-uri lectura și sportul, în special ciclismul. Însă, marea mea problemă este că sforăi destul de tare și-i deranjez pe vecinii, care, cum mă pun și eu puțin la somn, indiferent de perioada zilei, și încep să bată în țevi și-n calorifere… M-am operat de patru ori până acum: la Sibiu, o dată și de trei ori la clinici particulare și de stat din Cluj-Napoca, apelând la toți doctorii posibili, numai să scap de această cumplită meteahnă.

De altfel, printr-o aplicație, am ajuns să îmi și măsor debitul sonor: nu depășește 25 de decibeli, ceea ce nu e exagerat, cred eu - dar pentru că izolația fonică a blocului meu e destul de precară, cum ațipesc puțin, că vecinii și încep să-mi bată, ca nebunii, în țevi și calorifere!”, a povestit bărbatul, potrivit turdanews.net.

Înainte de agresiune, bărbatul spune că în acea zi i-a întrebat pe vecinii săi de deasupra dacă ei sunt aceia care bat în țevi, iar aceștia s-au fâstâcit, spunând totuși că și ei sunt deranjați de zgomotele din apartamentul său.

“Și în seara aceleiași zile, pe la ora șapte seara, m-am întors de la alimentară - și când am dat să intru în scara blocului, i-am zărit pe cei doi soți de la apartamentul de deasupra mea., parcă mă așteptau. Am dat să trec pe lângă ei, fără să-i salut, când am observant că femeia a încercat să-l împiedice pe bărbatul ei să se arunce la mine… N-a reușit pe deplin și acesta, cu un cuțit pe care-l ținea într-o mână, a reușit să-mi străpungă cu el buza superioară, perforându-mi-o până la dinți… Am dat fuga acasă, am anunțat poliția și i-am așteptat pe oamenii legii.

După ce aceștia au venit, am mers, împreună cu ei la Unitatea de Primire a Urgențelor, de la Spitalul Municipal, unde medicii mi-au oprit sângerarea și mi-au cusut buza străpunsă. Apoi, m-am deplasat la un avocat și am vorbit cu el de o eventual angajare, supărat că poliția era de partea agresorului… Acesta susținea, sus și tare, că m-a înjunghiat pentru că eu am fost cel care i-a atacat soția și i-am strâns-o de gât. Vă dați seama că-i un lucru nereal, femeia n-are urme de agresiune, nimic, și  de aceea plângerea din partea mea o s-o facă avocatul: însă direct la Parchet și nu la Poliție.”, și-a continuat povestea bărbatul agresat.

Dl. Vasile a obținut un certificat medico-legal pentru 8-9 zile de îngrijiri medicale și spune că își va continua demersurile de sancționare a agresorului, pentru că nu este normal să fii înjunghiat pentru că sforăi.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza