Update De necrezut! O mamă din Cluj și-a lăsat concubinul să-i violeze fata

De necrezut! O mamă din Cluj și-a lăsat concubinul să-i violeze fata

Un bărbat din a fost reținut de polițiști, fiind bănuit că ar fi întreţinut raporturi sexuale, în mod repetat, cu o minoră în vârsă de 15 ani.

UPDATE: Bărbatul reţinut de poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Dej sub aspectul săvârşirii infracţiunii de act sexual cu un minor, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal, a fost prezentat în faţa magistraţilor Judecătoriei Dej. În urma probatoriului administrat în cauză, magistraţii au emis pe numele bărbatului un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

------------------------------------------

Un bărbat din București a fost reținut, miercuri, 18 decembrie 2019, de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Dej. "Acesta este bănuit că în perioada aprilie – decembrie 2019, în mod repetat ar fi întreţinut raporturi sexuale cu o minoră în vârsă de 15 ani, din comuna Vad, judeţul Cluj. Actele sexuale ar fi fost comise cu ştirea mamei minorei şi cu acordul acesteia. De altfel, victima, împreună cu familia sa şi cu bărbatul, locuiesc împreună în municipiul Dej, judeţul Cluj", precizează IPJ Cluj.

Faţă de bărbatul de 47 de ani, poliţiştii au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca la expirarea perioadei acesta să fie prezentat în faţa magistraţilor în vederea dispunerii altei măsuri preventive. Faţă de mama minorei, o femeie de 36 de ani, din comuna Vad, judeţul Cluj, magistraţii au dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvâşirii infracţiunilor de act sexual cu un minor în formă continuată şi complicitate la act sexual cu un minor, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

Comenteaza