Declarație şoc a unui magistrat clujean: Sunt medici care nu intră în sala de operație fără să fumeze cannabis

Declarație şoc a unui magistrat clujean: Sunt medici care nu intră în sala de operație fără să fumeze cannabis
| Foto: inpolitics

Magistratul clujean, Cristian Danileţ, a șocat pe toată lumea după ce a declarat că sunt medici în Cluj care se droghează înainte de a intra în sala de operații.

Judecătorul susține că are informația de la colegi de-ai doctorilor.  "Sunt intelectuali, mulți IT-ști care consumă cannabis și sunt doctori care nu intră în sala de operație fără să nu consume cannabis. N-aș vrea să dau nume, sunt din județul Cluj.

Știu de la colegi de ai lor care s-au plâns. Eu trebuie să-mi fac datoria, să îi avertizez pe toți. Există o legislație, dar oamenii poate că nu o cunosc. Sunt unii care invocă <<știi, domnule, dar legea asta nu e în regulă. Că voi, magistrații, aplicați legea fără să gândiți, că uite sunt alte state precum SUA sau știu eu, Olanda sau Portugalia unde s-a legalizat consumul de substanțe>>. Eu le răspund simplu: mergeți acolo și consumați! Cât timp sunteți pe teritoriul nostru trebuie să respectați legislația din România!”, a declarat Danileț într-o emsiune, citat de realitatea.net.

Pentru a fi și mai explicit, judecătorul Dănileț a prezentat și cazul unui medic din zona Dej-Gherla, care ar fi consumat etnobotanice în repetate rânduri și a „avea creierul prăjit”.

„Era aproape distrus când s-a prezentat în fața mea. Mi-a spus că se simte ca și cum ar fi avut creierul prăjit. Asta era expresia pe care a folosit-o. A spus că nu își aduce aminte nimic din ce a făcut în ultimele 6 luni. Pur și simplu i s-a ras o parte din memorie”, a dezvăluit magistratul.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza