Update Descoperire ȘOCANTĂ la o groapă de gunoi din Cluj! Nou-născut găsit mort

Descoperire ȘOCANTĂ la o groapă de gunoi din Cluj! Nou-născut găsit mort
Imagine cu caracter ilustrativ | Foto: romaniatv

Descoperire macabră la o groapă de gunoi din județul Cluj, unde angajații care lucrează la sortarea deșeurilor au găsit un bebeluș decedat.

UPDATE: Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată, la data de 14 februarie, în jurul orei 14.20, despre faptul că în zona rampei de deșeuri din Pata Rât a fost găsit cadavrul unui nou-născut. 
 
La locul indicat s-a deplasat de urgență o echipă operativă din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu polițiștii Serviciului Criminalistic, pentru a desfășura cercetarea la fața locului.

"Nașterea nou-născutului a fost la termen și ar fi survenit cu aproximativ 4-5 zile în urmă. Cauza morții urmează a fi stabilită de către Institutul de Medicină Legală, în urma necropsiei și a examenelor de laborator.Cercetările sunt efectuate în continuare pentru a se stabili împrejurările în care a survenit decesul minorului, cauza fiind preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj. În contextul acestui tragic eveniment, adresăm comunității rugămintea de a veni în sprijinul anchetei, în cazul în care dețin informații care ar putea ajuta la stabilirea identității femeii care a dat naștere copilului. Precizăm că apelul nostru nu este adresat doar cetățenilor din cadrul municipiului Cluj-Napoca", a transmis IPJ Cluj.

Știrea inițială: Angajații unei gropi de gunoi din Cluj, responsabili cu sortarea deșeurilor, au găsit pritre sacii cu deșeuri trupul neînsufleț al unui nou-născut.

Descoperirea tragică a avut loc miercuri dimineața, 14 februarie, la rampa de deșeuri din Dezmir, scrie Dejeanul.ro.

Medicii legiști au acum misiunea de a afla dacă bebelușul a fost ucis sau s-a născut mort.

De asemenea, pentru polițiști este o anchetă dificilă deoarece la rampa de deșeuri din Dezmir ajung gunoaie din tot județul Cluj. Angajații de la sortarea deșeurilor au găsit trupul bebelușului înainte să ajungă pe bandă și au anunțat imediat Poliția, conform sursei citate.

Dacă polițiștii o identifică pe femeia care a aruncat nou-născutul la gunoi, aceasta riscă ani grei de închisoare.

Comenteaza