Desfăşurare de forţe într-o pădure de la marginea Clujului: peste 100 de poliţişti au căutat o femeie dispărută

Desfăşurare de forţe într-o pădure de la marginea Clujului: peste 100 de poliţişti au căutat o femeie dispărută
Acţiune de amploare desfăşurată de oamenii legii în Cluj: peste 100 de poliţişti şi jandarmi au pornit, marţi, în cautarea unei femei care a dispărut de mai bine de patru zile. Devastată de durere din cauză că fetiţa sa era bolnavă, femeia şi-a abandonat copilul în spital şi a dispărut.

Faptul că fiica sa a fost diagnosticată cu leucemie, o boală extrem de gravă, precum şi faptul că starea de sănătate a micuţei se înrăutăţise săptămâna trecută, au determinat-o pe femeia de 38 de ani să plece fără urmă. Ultima dată, aceasta a fost văzută ieşind din incinta Spitalului de Copii, de unde a pornit spre centrul oraşului.

Femeia are o înălţime de 1,60-1,70 m și păr negru, lung până la umeri. În momentul în care a dispărut aceasta era îmbrăcată cu o geacă de fâş de culoare neagră, pantaloni de culoare neagră cu dungi roşii şi pantofi sport culoare albă.

Marţi, peste o sută de poliţişti clujeni, sprijiniţi de jandarmi, au pornit în căutarea femeii în zonele Sfântul Ion şi Hoia. În toate aceste zile s-au derulat activităţi de căutare în zona gărilor, autogărilor, a lăcaşurilor de cult, precum şi în alte zone în care aceasta s-ar putea afla. Totodată, s-au făcut verificări şi în zona râului Someş.

"Peste 100 de politiști desfășoară astăzi activități de căutare împreună cu jandarmi şi cu câini de urmarire pentru depistarea femeii. Oamenii legii vor continua cercetările. Speram ca actiunile noastre să ducă la găsirea femeii", a declarat Simona Vîrci, purtător de cuvânt IPJ Cluj.

 

Comenteaza