Doar 81 de clujeni prinși "în offside" în ultimele 24 de ore. Sancțiunile, de zeci de mii de euro

Doar 81 de clujeni prinși "în offside" în ultimele 24 de ore. Sancțiunile, de zeci de mii de euro

Nu mai puțin de 1.385 de persoane au fost verificate la Cluj, în ultimele 24 de ore, cu privire la respectarea măsurii și interdicțiilor impuse pe perioada stării de urgență.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

În ultimele 24 de ore, la Cluj, 758 de poliţişti, jandarmi, poliţişti locali şi militari au desfășurat misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii noului tip de coronavirus.

Autorităţile au verificat modul de respectare a măsurii de izolare în cazul a 1.385 de persoane, iar pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației conform ordonanțelor militare, forțele de ordine au aplicat 81de sancţiuni contravenţionale în valoare de 130.180 lei (majoritatea fiind aplicate pentru nerespectarea măsurii privind restricționarea circulației).

Societăți comerciale/ Persoane fizice autorizate verificate cu privire la respectarea interdicțiilor pe timpul stării de urgență - 4

Totodată, la Cluj au fost distribuite 3.620 de viziere, 100 de combinezoane pentru izolare biologică și 200 de mănuși către nouă unități spitalicești și către personalul echipajelor de asistență medicală în prespital.

 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza