Doi bărbați cu pașapoarte israeliene falsificate, depistați pe Aeroportul Cluj

Doi bărbați cu pașapoarte israeliene falsificate, depistați pe Aeroportul Cluj
Doi bărbați care au încercat să intre în ilegal în România, folosind pașapoarte israeliene falsificate, au fost depistaţi pe Aeroportul Internațional Cluj-Napoca, conform poliţiştilor de frontieră.

"În data de 10 octombrie 2016, la ora 12.00, pe Aeroportul Internațional Cluj-Napoca, s-au prezentat pentru a intra în țară, călătorind cu o cursă din direcția Istanbul-Turcia, două persoane de sex masculin, care s-au legitimat cu pașapoarte israeliene. Cu ocazia controlului, polițiștii de frontieră au avut suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor de călătorie israeliene, iar în urma verificărilor suplimentare s-a stabilit că acestea erau falsificate prin înlocuirea fotografiilor", se arată într-un comunicat remis presei.

Celor doi bărbaţi nu le-a fost permisă intrarea în țară şi au fost nevoiţi să se întoarcă în Istanbul cu acceaşi companie transportatoare.

De asemenea, compania aeriană a fost sancționată contravențional cu amenda de 16.000 lei, în conformitate cu prevederile O.U.G. 194/2002 privind regimul străinilor în România.

 

Comenteaza