Doi bărbaţi din Cluj au fost arestaţi, după ce au violat o fată de 14 ani

Doi bărbaţi din Cluj au fost arestaţi, după ce au violat o fată de 14 ani

Poliţiştii au arestat doi bărbaţi din comuna Cășeiu, bănuiți că ar fi întreținut relații sexuale cu o minoră de 14 ani. 

Un bărbat de 44 de ani din Cluj a fost arestat preventiv, fiind acuzat că, timp de 3 ani, a violat fiica în vârstă de 14 ani a iubitei sale. A fost arestat şi un tânăr de 20 de ani, acuzat că, aflat în vizită în locuinţa celor doi, a violat acceaşi copilă.

"Polițiștii de investigații criminale din Dej au identificat și reținut pentru 24 de ore trei bărbați bănuiți de comiterea unor infracțiuni contra libertății și integrității sexuale.

Conform probatoriului administrat, doi bărbați în vârstă de 44 și 20 de ani, din comuna Cășeiu, sunt bănuiți că ar fi întreținut relații sexuale cu o minoră de 14 ani", au transmis reprezentanţii IPJ Cluj.

Surse judiciare au declarat la rândul lor că în acest caz a fost o sesizare din partea unei femei din comuna Mica, judeţul Cluj, referitoare la faptul că un bărbat în vârstă de 44 de ani, concubinul acesteia, ar fi întreţinut relaţii sexuale cu fiica sa de 14 ani. 
 
„Un alt bărbat, prieten al concubinului, în vârstă de 20 de ani, venit în vizită, ar fi întreţinut şi el relaţii sexuale cu acea fată. Ambii bărbaţi au fost arestaţi pentru săvârşirea infracţiunii de viol. În acest caz a fost sesizată şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Cluj”, au spus sursele citate.

Din primele informaţii, concubinul femeii ar fi întreţinut relaţii sexuale cu fata în ultimii trei ani.

Într-un alt caz, în urma probelor administrate până în prezent, un bărbat în vârstă de 34 de ani, din comuna Mica, a fost reținut pentru 24 de ore, fiind bănuit că, în noaptea de 28/29 septembrie, ar fi încercat să întrețină relații sexuale cu o tânără de 30 de ani, prin constrângere fizică.

La data de 30 septembrie, magistrații Judecătoriei Dej au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a celor trei bărbați.

Comenteaza