Doi clujeni au găsit aproape 12.000 de lei pe stradă, dar i-au "uitat" apoi în buzunar. Cum au fost prinși

Doi clujeni au găsit aproape 12.000 de lei pe stradă, dar i-au "uitat" apoi în buzunar. Cum au fost prinși

Doi polițiști l-au ajutat un clujean să își recupereze banii pierduți, după ce persoanele care i-au găsit nu i-au predat autorităților.

Cei doi polițiști de la Secția 5 au reușit să identifice persoanele care au găsit suma de bani pierdută de bărbat pe strada Carpați, din cartierul Gruia, dar nu au anunțat autoritățile.

„Știm deja faptul că Secția 5 Poliție este celebră pentru cetățenii care abundă de spirit civic. De-a lungul timpului, suflete altruiste, prin intermediul secției de poliție, au restituit diverse sume de bani sau alte bunuri pierdute de către cetățeni.

Firul poveștii s-a schimbat, ieri, pe tura colegilor noștri. De această dată, patrula formată din agent șef adjunct Ion Gheorghe și sergent major Mureșan Vlad au fost sesizați de un cetățean cu privire la pierderea sumei de 11.800 de lei, în timp ce se deplasa pe strada Carpați, din Cluj-Napoca.

Au urmat verificări în zonă, vizionări ale unor camere de supraveghere, toate pentru ca la scurt timp să fie identificate două persoane care au găsit bunul, dar au omis să îl mai și predea. Cum hoțul prins nu mai este tocmai negustor cinstit, restituirea sumei de bani nu a mai constituit o problemă, iar cetățeanul nostru a fost mai mult decât mulțumit să reintre în posesia lor.

Le mulțumim colegilor noștri pentru operativitate și sfătuim toți cetățenii să manifeste prudență și atenție sporită atunci când au asupra lor bunuri de valoare sau diverse sume de bani. Știm că se poate întâmpla oricui, dar de ce să se întâmple când putem preveni din timp”, a transmis IPJ Cluj.

Comenteaza