Foto Doi copii din Cluj, dați dispăruți. I-ați văzut?

Doi copii din Cluj, dați dispăruți. I-ați văzut?

Polițiștii apelează la ajutorul clujenilor pentru a găsi doi minori din Cluj-Napoca, dați dispăruți.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 27 septembrie, în jurul orei 10.00, minorul MOLDOVAN ARMANUT-SERGIU, în vârstă de 9 ani, din municipiul Cluj-Napoca, județul Cluj, a plecat de la locuința sa, iar până în prezent nu s-a mai întors.

Doi copii din Cluj, dați dispăruți. I-ați văzut?

SEMNALMENTE - înălțime 1,40 m, 26 kg, ochi verzi, păr negru, tuns scurt, ten deschis, constituție normală.

PARTICULARITĂȚI – cicatrici la nivelul antebrațului drept, precum și deasupra ochiului drept. De asemenea, prezintă defect de mers, șchiopătând cu piciorul drept.

La momentul plecării purta o bluză de trening de culoare roșie, pantaloni de trening de culoare albastră și sandale de culoare roz.

De asemenea, este căutat și MOLDOVAN JOSEMI ALEXANDRU-MARIUS, în vârstă de 14 ani , din municipiul Cluj-Napoca,  județul Cluj, a plecat de la locuința sa, tot în data de 27 septembrie, în jurul orei 10.00 și nu s-a mai întors  la domiciliu.

Doi copii din Cluj, dați dispăruți. I-ați văzut?

SEMNALMENTE - înălțime 1.57 m, 45 kg, ochi căprui, par negru, tuns scurt, ten măsliniu, constituție normală.

La momentul plecării purta pantaloni de trening, de culoare neagră, bluză de trening de culoare albastră, încălțăminte tip sport de culoare albă.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre minor, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza