Doi pietoni şi-au pierdut viaţa în accidente produse în Cluj

Doi pietoni şi-au pierdut viaţa în accidente produse în Cluj
Două accidente mortale, în mai puţin de două ore, în judeţul Cluj. În ambele cazuri au fost implicaţi pietoni.

La data de 16 mai, în jurul orei 23:00, în Dej, s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei persoane. Conform primelor verificări, o femeie, de 24 de ani, din Cuzdrioara, în timp ce conducea un autoturism pe strada Minerilor a surprins şi accidentat un bărbat, de 75 de ani, care era căzut pe partea carosabilă.

La faţa locului a fost constatat decesul bărbatului. Cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul şi luarea măsurilor legale.

Tot marţi seara, în jurul orei 22:30, pe DN1C-E576, pe raza comunei Iclod, s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei persoane. Conform primelor verificări, un bărbat, de 55 ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism pe DN1C-E576, dinspre Gherla spre Cluj-Napoca, a surprins şi accidentat un bărbat, de 67 de ani, cetăţean austriac, care, în calitate de pieton, s-ar fi angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi nesemnalizat.

Accidentul s-a soldat cu decesul pietonului. Cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul şi luarea măsurilor legale.

 

Comenteaza