Doi tineri clujeni, cercetaţi pentru incendierea unei cabane. Au folosit o brichetă

Doi tineri clujeni, cercetaţi pentru incendierea unei cabane. Au folosit o brichetă
Doi tineri clujeni sunt cercetați de polițiști, după ce au fost acuzați de distrugerea unei cabane din apropierea Clujului. Din primele informaţii, se pare că cei doi s-au îmbătat şi au dat foc construcţiei, folosind o brichetă.

Potrivit polițiștilor, totul s-a întâmplat în noaptea dinspre 20 şi 21septembrie. Cei doi tineri au pătruns în cabana situată în zona Sfântul Ioan, prin ruperea sistemului de închidere al uşii. În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca - Secţia 4 Poliţie au identificat persoanele implicate, stabilind că este vorba de doi bărbaţi de 19, respectiv de 20 de ani, din Cluj-Napoca.

"Din verificările efectuate, s-a stabilit că cei doi, aflaţi sub influenţa alcoolului, ar fi pătruns în cabană după ce ar fi distrus lacătul aferent grilajului cu care era asigurată uşa de acces. În interior, aceştia ar fi pornit incendierea cu ajutorul unei brichete", informează reprezentanții IPJ Cluj.

Cei doi tineri sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „distrugere", faptă prevăzută de Codul penal.

Oamenii legii cercetează mai mulţi tineri care se aflau la faţa locului la momentul incidentului pentru a se stabili cu exactitate dacă aceştia au participat la sâvârşirea faptei. Investigaţiile continuă în cauză pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Comenteaza