Doliu în Cluj! A murit profesorul universitar doctor Călin Felezeu, fost decan al Facultății de Psihologie din cadrul UBB

Doliu în Cluj! A murit profesorul universitar doctor Călin Felezeu, fost decan al Facultății de Psihologie din cadrul UBB
| Foto: Facebook/Alin Tișe

Sâmbătă, 2 decembrie 2023, profesorul universitar Călin Felezeu, fost decan și consilier județean s-a stins din viață.

Sâmbătă, Consiliul Județean Cluj și președintele său, Alin Tișe, au adus vestea tristă a trecerii din această lume a profesorului universitar doctor Călin Felezeu.

„Consiliul Județean Cluj își exprimă profundul regret prilejuit de trecerea la cele veșnice a consilierului județean profesor universitar doctor Călin Felezeu, fost decan al Facultății de Psihologie și Științe ale Educației din cadrul Universității Babes-Bolyai. Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei îndurerate!”, a transmis Consiliul Județean Cluj.

Acesta nu doar că a fost un istoric remarcabil, ci și un consilier județean al partidului PNL. Călin Felezeu a fost un reputat specialist român în istoria otomană și a deținut funcția de decan al Facultății de Psihologie din cadrul UBB. Trecerea sa în neființă s-a petrecut la vârsta de 63 de ani.

„Când o frunză cade din copac întreaga pădure e tristă! Dumnezeu să-l aibă în paza sa! Să-i fie țărâna ușoară, colegului nostru, profesor și consilier județean Călin Valentin Felezeu!”, a spus, la rândul său, președintele Consiliului Județean, Alin Tișe.

loading...
Comenteaza