Doliu în lumea muzicii din Cluj. Basistul trupei FUNKorporation, ucis de un şofer care a adormit la volan

Doliu în lumea muzicii din Cluj. Basistul trupei FUNKorporation, ucis de un şofer care a adormit la volan
Szanto Lorand, basistul trupei clujene FUNKorporation, a murit într-un accident rutier propus în localitatea Negreni. Tânărul de 28 de ani se întorcea cu trupa de la Oradea, unde a susţinut un concert la Street Food Festival.

"La 20 mai, în jurul orei 08:20, pe DN1 - E60, în comuna Negreni, s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei persoane. Un bărbat, de 46 de ani, din judeţul Gorj, în timp ce conducea o autoutilitară dinspre Cluj-Napoca spre Oradea, ar fi adormit la volan din cauza oboselii.

Astfel, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un autoturism parcat regulamentar în afara părţii carosabile, acroşând doi pietoni aflaţi în vecinătatea vehiculului parcat", transmite Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Cluj.

Accidentul s-a soldat cu decesul unui bărbat, de 28 de ani, din judeţul Mureş, şi cu rănirea uşoară a unui bărbat, de 24 de ani, din judeţul Covasna. În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. Înmormântarea basitului va avea loc marţi, 23 mai, la ora 15:00, în localitatea Ogra din Mureş.

Comenteaza