Dorian Popa nu a fost primit într-un restaurant din Cluj, alături de câinele lui, Cheluţu. Vloggerul despre atitudinea angajaților:"Un răspuns încărcat de energie negativă"

Dorian Popa nu a fost primit  într-un restaurant din Cluj, alături de câinele lui, Cheluţu. Vloggerul despre atitudinea angajaților:"Un răspuns încărcat de energie negativă"

Dorian Popa a fost refuzat de către angajații unui restaurant din Turda, Cluj, să ia masa acolo alături de cățelul lui, Cheluțu.

Dorian Popa a vrut să-l scoată pe Cheluţu la masă, într-un restaurant din Turda. Surpriză, însă, cele două vedete de Instagram nu au fost bine venite împreună

Dorian Popa: „Eu nu sunt un încuiat la minte, sunt conștient că animăluţele pot deveni un stres pentru ceilalți clienți, dar asta nu inseamnă că nu se poate face un colţ desemnat celor cu animăluţe. Dar în niciun caz un răspuns vehement și încărcat de energie negativă: în acest restaurant nu aveți voie cu animale. De fiecare dată când am mers prin Europa, cam peste tot animăluţele sunt acceptate.”

Situația s-a repetat și în urmă cu 4 ani

„În Satu Mare un singur hotel, un singur hotel acceptă animăluţe, în tot Satu Mare! Am avut o situaţie și acolo pentru că aveam un concert.

Hotelul în care noi ne cazăm de obicei cu Cheluțu, cel care acceptă animălute era plin. Ia și caută alt hotel când nimeni nu te primeşte cu Cheluţu. 

Am zis: zgârie patul, zgârie perdeaua vi le plătesc dublu, triplu, cvadruplu, vă plătesc toată camera! Îmi doresc să fie sufletul meu cu mine! Într-un final am rezolvat în alt oraş”, a spus Dorian Popa

Printre clienţi părerile sunt împărţite. Dacă regulile din restaurante sau hoteluri rămân la latitudinea patronilor, un nou proiect de lege propune acces liber pentru animale de companie în instituţii publice, potrivit observatornews.ro.

 

Comenteaza