Dosar penal COVID la Cluj. O persoană a plecat din carantină la o înmormântare

Dosar penal COVID la Cluj. O persoană a plecat din carantină la o înmormântare

Procurorii clujeni au deschis dosar penal după ce o persoană plasată în carantină la domiciliu şi-a părăsit locuinţa şi a mers la o înmormântare într-o localitate învecinată.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

O persoană plasată în carantină de Direcția de Sănătate Publică Cluj s-a ales cu dosar penal după ce a încălcat interdicția de a-și părăsi locuința și a plecat la o înmormântare într-o altă localitate.

„În data de 13.10.2020, în dosarul penal cu nr. 5621/P/2020 aflat pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, s-a dispus începerea urmăririi penale in rem sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, prev. de art. 352 alin. 1 C.pen., constând în aceea că, în contextul stării de alertă şi a măsurilor de prevenire sau combatere a bolii infectocontagioase SARS-COV-2, luate la nivel naţional, la data de 05.10.2020, o persoană față de care s-a dispus plasarea în carantină, a încălcat interdicția dispusă de Direcția de Sănătate Publică, părăsind locuința și participând la o înmormântare într-o localitate învecinată”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, citat de News.ro.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza