Două accident mortale la Gherla. Aproape în acelaşi timp

Două accident mortale la Gherla. Aproape în acelaşi timp

Două accidente mortale au avut loc aproape în acelaşi timp şi la mică distanţă, luni seara, în judeţul Cluj, mai precis în zona oraşului Gherla. 

Primul accident a avut loc pe centura ocolitoare a municipiului Gherla şi a dus la decesul unui tânăr de 28 de ani. Mai multe detalii AICI! 

Al doilea eveniment rutier a fost provocat de un pieton care a traversat stada neregulamentar. "La data de 22 octombrie, în jurul orei 21.40 pe D.N. 1C, pe raza localităţii Gherla, a avut loc un accident rutier grav, în urma căruia o persoană a decedat iar un autovehicul a fost avariat în următoarele împrejurări: Un bărbat de 42 de ani din comuna Bonţida, judeţul Cluj, s-a angajat neregulamentar în traversarea drumului public, fiind surprins şi accidentat mortal de un microbus care circula regulamentar, condus de un bărbat de 47 de ani din oraşul Baia Sprie, judeţul Maramureş. În urma impactului, pietonul a decedat pe loc", transmite IPJ Cluj.  În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de „ucidere din culpă”, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Comenteaza