Două mașini, “șifonate” serios într-o intersecție din centrul Clujului. Locuitorii din zonă cer semafoare

Două mașini, “șifonate” serios într-o intersecție din centrul Clujului. Locuitorii din zonă cer semafoare
| Foto: info trafic cluj

Două mașini au fost grav accidentate în intersecția străzilor Gorunului - Scorțarilor, din Cluj-Napoca.

„Astept cu interes semafoare in zona aia. Pur si simplu este ireal cate accidente sunt si nu inteleg cum”

„Pragurile de viteza nu sunt rezolvarea in asemenea cazuri/intersecții ! In afara de faptul ca ne f..utem mașinile altceva nu rezolva. Cel care e cretin și nu știe sa se asigure și sa cedeze trecerea, la fel acționează și cu ele și fără ele (la praguri ma refer ), cu atât mai mult cu cât ele nu sunt montate pe drumurile fără prioritate ci și pe cele cu prioritate astfel se poate crea o confuzie, adică dacă ar fi montate doar unde ai cedează / stop atunci poate ai deduce (sau ar trebui) ca acolo tre sa opresti !”

„Când într-o intersecție se întâmplă frecvent accidente, dubios de frecvent, nu mai poți spune că e doar vina șoferilor. E clar că intersecția respectivă are o problemă și e OBLIGAȚIA AUTORITĂȚILOR să ia măsuri corecte.
Nu îmi amintesc exact cum sunt acolo indicatoarele.

Ambele străzi au indicator de "cedează trecerea"? Dacă da, poate că ar trebui să fie drum cu prioritate una dintre ele. Poate că e și o problemă de vizibilitate, nu știu, poate stau mașini parcate aiurea pe acolo. Poate sunt treceri de pietoni poziționate aiurea (ca de obicei), în așa fel încât atenția la trecerea de pietoni să diminueze posibilitatea șoferilor de a se asigura suficient cu privire la mașinile care ar putea să vină din partea cealaltă.

Până când primăria nu va monta acolo un semafor, orice accident o va avea pe aceasta ca autor moral.” au fost câteva dintre mesajele clujenilor. 
 
 

loading...
Comenteaza