Dramă pentru o familie din Cluj! Bărbatul care a sărit în mare să-și salveze copilul a murit

Dramă pentru o familie din Cluj! Bărbatul care a sărit în mare să-și salveze copilul a murit
| Foto: turdanews.net

Bărbatul din Cluj care a sărit în apele învolburate ale mării, la Neptun, pentru a-și salva copilul de la înec, a decedat în cele din urmă.

Incidentul s-a produs în 20 august, în zona plajei de la Neptun. Copilul său s-a aventurat în apă, deși era atenționare de valuri, iar la un moment dat a dat semne că are probleme. În acel moment, tatăl lui a sărit în apă după el, fără să ezite, în încercarea de a-l salva.

Chiar dacă tânărul a fost salvat, în cele din urmă, după ce o femeie i-a aruncat un colac de salvare, tatăl lui a avut de suferit, având în vedere că nu știa să înoate, conform informațiilor noastre. Bărbatul de 40 de ani a fost resuscitat zeci de minute pe plaja de la Neptun, iar apoi a fost preluat cu un elicopter SMURD și dus la spital.

 Din păcate, el nu a mai putut fi salvat, deși medicii s-au luptat pentru salvarea lui zile la rând. Bărbatul a fost în comă și era conectat la aparate, pentru a i se asigura funcțiile vitale. Decesul s-a produs vineri noapte, relatează turdanews.net.

Comenteaza