Drumul Sfântul Ion, pistă de raliu pentru clujeni. Peste 100 de vitezomani, trași pe dreapta în doar câteva zile

Drumul Sfântul Ion, pistă de raliu pentru clujeni. Peste 100 de vitezomani, trași pe dreapta în doar câteva zile

Polițiștii clujeni au acționat în zona Drum Făget – Sfântul Ion, în vederea reducerii accidentelor de circulație produse ca urmare a depășirii vitezei legale și conducerii sub influența alcoolului ori a altor substanțe.

Polițiștii ruteri din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au acționat, în perioada 17-27 martie, în zona Drum Făget – Sfântul Ion, în vederea reducerii accidentelor de circulație produse ca urmare a nerespectării regimului legal de viteză și conducereii sub influneța băuturilor alcoolice sau a altor substanțe, iar cu ocazia activităților desfășurate, au fost constatate 220 de abateri ale normelor rutiere.

Astfel, pentru nerespectarea regimului legal de viteză, polițiștii au aplicat 166 de sancțiuni contravenționale, iar față de 10 persoane a fost luată măsura complementară a suspendării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile ca urmare a depăsirii limitei de viteză maximă admisă cu peste 50 km/h.

Alte trei permise de conducere au fost reținute ca urmare a nerespectării legislației rutiere privind efectuarea depășirilor. Totodată, au fost identificați doi conducători auto care se deplasau pe acest tronson de drum, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. Urmare a celor constatate, acestora le-a fost reținut permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.

Comenteaza