DUBLĂ CRIMĂ în Cluj: Un bărbat și-a ucis mama și bunica după ce ar fi anunţat la 112 ce vrea să facă

DUBLĂ CRIMĂ în Cluj: Un bărbat și-a ucis mama și bunica după ce ar fi anunţat la 112  ce vrea să facă

Miercuri după-amiază, în comuna Baciu din județul Cluj, a avut loc un dublu asasinat. Potrivit primelor informații, un bărbat şi-a ucis mama şi bunica. Fratele acestuia le-a găsit într-o baltă de sânge. 

Fratele criminalului a fost cel care a sunat la 112 și a cerut ajutor. Casa a fost înconjurată de polițiști, iar suspectul a fost reținut. Totul s-a petrecut în localitatea Baciu, la mai puțin de 15 kilometri de Cluj-Napoca.

Îngrijorat că nu-i răspunde mama la telefon, fratele suspectului a venit la casa părintească și a găsit o imagine de coșmar. Cele două femei, căzute la pământ, într-o baltă de sânge, iar lângă ele se afla chiar fratele lui. Disperat, bărbatul a sunat la 112 a anunțat poliția, dar a cerut și un echipaj de prim-ajutor, spun anchetatorii, potrivit stirileprotv.ro

Din nefericire, medicii nu au mai putut să le salveze pe cele două femei și-au declarat decesul. În trecut, mama suspectului ar fi cerut ordin de protecție împotriva propriului fiu după mai multe conflicte. Femeia se temea pentru viața ei. Mai mult, tânărul a fost obligat să facă și terapie, ca urmare a consumului de droguri. În ultimi ani, individul ar fi fost implicat în mai multe scandaluri.

Potrivit informaţiilor obţinute de Stiripesurse.ro, bărbatul în vârstă de 33 de ani ar fi sunat la 112 înainte de comiterea crimelor, amenințând că își va ucide mama și bunica.

„La data de 31 august a.c., în jurul orei 14.20, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Baciu au fost sesizați, prin apel 112, despre faptul că la un imobil din localitatea Baciu, un bărbat amenință că își va ucide mama și bunica. La fața locului, a fost găsit un bărbat, în vârstă de 33 de ani, precum și două femei decedate”, au precizat surse apropiate de anchetă.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza