După drama lui Chauncey, LeVar Seals dezvăluie: În Cluj m-au pipăit homosexualii

După drama lui Chauncey, LeVar Seals dezvăluie: În Cluj  m-au pipăit homosexualii
Baschetbaliştii străini de la CSS Giurgiu şi-au povestit experienţele din România, după ce colegul lor Chauncey Hardy a murit în urma unei bătăi într-un bar.

LeVar Seals, fost la "U" Mobitelco, a dezvăluit experienţele neplăcute pe care le-a avut în România. LeVar a povestit că, pe când juca la Cluj, a fost implicat într-un conflict într-un bar, reclamând faptul că a fost pipăit de câţiva homosexuali.

Americanul se declară deranjat de numărul mare de maşini din România, de fumătorii care sunt peste tot şi mai ales de faptul că în Cluj niciun restaurant nu are mâncarea sa mexicana preferată, Taco's.

LeVar joacă la CSS Giurgiu şi a fost coleg cu Chauncey Hardy, americanul ucis după un conflict într-un bar. Americanul dansa cu două fete şi a fost lovit cu pumnul de cel cu care veniseră fetele. Hardy a căzut şi s-a lovit la cap de ciment. Principalul suspect are 25 de ani şi este din Giurgiu. El a fost reţinut de procurori pentru 24 de ore şi este prezentant în faţa magistraţilor cu propunere de arestare pentru 29 de zile.

 

 

Comenteaza