După gratii la 19 ani pentru că a furat din mașini

După gratii la 19 ani pentru că a furat din mașini
Un tânăr de 19 ani a fost arestat pentru 30 de zile pentru comiterea infracțiunii de furt din auto. Prejudiciul de 1.300 de lei a fost recuperat.

"În noaptea de 30/31 august, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca - Secția 7 Poliție au depistat un tânăr, de 19 ani, din Satu Mare, la scurt timp de la comiterea unui furt din auto. Acesta ar fi pătruns în interiorul unui autoturism parcat pe strada Dunării, din Cluj-Napoca, profitând de faptul că portiera era închisă, însă neasigurată. Astfel, ar fi sustras un portmoneu cu acte personale, carduri bancare și alte bunuri, cauzând un prejudiciu de circa 500 de lei. În urma cercetărilor, s-a constatat că, în aceeași noapte, cel în cauză ar mai fi comis un alt furt dintr-o autoutilitară parcată pe strada Mureșului, din Cluj-Napoca, ale cărei portiere erau închise, însă neasigurate. Din interior, ar fi sustras mai multe bunuri (carduri bancare, telefoane mobile, etc.), cauzând un prejudiciu de circa 800 de lei", transmit reprezentanții IPJ Cluj.

În baza probatoriului administrat, la data de 31 august, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat.

Prejudiciul a fost recuperat de către polițiști.

Joi, 1 septembrie, magistrații au emis pe numele tânărului un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

 

Comenteaza