Ediție specială a showului de echitație Zaracatan. Miron Bococi revine la Salina Equines

Ediție specială a showului de echitație Zaracatan. Miron Bococi revine la Salina Equines
Salina Equines organizează o ediție specială a celui mai frumos show de echitație din România. Renumitul Miron Bococi și alți 6 acrobați din Africa for face spectacol la Zaracatan.

Miron Bococi este cel mai tânãr îmblânzitor de cai din lume și unul dintre cei mai apreciați artiști din lumea echitației. El va fi însoțit de 6 acrobați de performanță, din Africa, care vor executa cele mai spectaculoase numere de acrobație pentru deliciul publicului.

Zaracatan este un spectacol unic în România, un show în care artiști de nivel internațional combină numere de dresaj, gimnastică artistică, acrobații, sărituri peste obstacole și teatru. Atmosfera este întregită de muzică, lumini și gheață carbonică.

Evenimentul are loc joi, 29 iunie 2017, începând cu ora 18:00, la Centrul de Echitație Salina Equines.  Show-ul are loc în manejul interior, așa încât nu este influențat de condițiile meteo. Prețurile biletelor sunt următoarele: 20 lei pentru copii sub 14 ani, 50 lei pentru adulți și 100 lei biletul VIP, care include acces în loja VIP, bufet suedez, băuturi și vizitarea grajdurilor după spectacol. Rezervare bilete AICI 

Amintim că în perioada 29 iunie - 2 iulie pe domeniul Salina Equines, investiţie în valoare de 2 milioane de euro în imediata apropiere a Salinei Turda din judeţul Cluj, are loc Competiţia Internaţională Salina Equines Horse Trophy 2017.

Vor participa peste 200 de sportivi din ţară şi din străinătate, iar valoarea totală a premiilor ajunge la 50.000 de euro. Pe lângă probele de competiţie - obstacole, anduranţă şi atelaj, spectatorii vor avea parte de show-uri de dresură şi acrobaţii semnate de celebrul Miron Bococi şi alţi invitaţi surpriză, activităţi pentru copii şi zone de food & drinks.

Biletele pentru accesul la competiţie costă 5 lei/zi, iar cele pentru spectacolele de seară variază între 50 lei/zi (în picioare), 75 lei/zi (în tribună) şi 150 lei/zi (zona VIP). Pentru sectorul "tribună", copiii până la 5 ani, însoţiţi de un adult, au acces gratuit. În aceleaşi condiţii, accesul este gratuit pentru copiii de până la 10 ani, pentru sectorul "în picioare".

Biletele sunt disponibile la Salina Equines, Restaurantul Sarea-n bucate (Turda) sau în Iulius Mall Cluj-Napoca (Ticket Event, lângă Centrul Info) şi online pe biletmaster.ro. O parte din sumele obținute din vânzarea biletelor vor fi donate, la fel ca şi anul trecut, Spitalului Municipal Turda, pentru dotarea Blocului Operator.

Mai multe detalii AICI. 

Comenteaza