Elevă bătută şi umilită de o adolescentă, lângă un liceu din Cluj VIDEO

Elevă bătută şi umilită de o adolescentă, lângă un liceu din Cluj  VIDEO
Întreaga scenă a fost surprinsă de un martor, cu telefonul mobil. În imagini se poate vedea cum o elevă se năpusteşte asupra unei colege, o lovește cu pumnii și cu picioarele, o trântește la pământ şi continuă să o lovească.

Incidentul a avut loc zilele trecute, iar întreaga scenă a fost surprinsă de un martor, cu telefonul mobil. Din imagini se poate observa cum, la ieșirea din curtea Liceului Tehnologic „Someș" Dej, o elevă se năpustește asupra unei colege, o lovește cu pumnii și cu picioarele, după care o trântește la pământ. Chiar dacă victima agresiunii se află pe jos, bătăușa nu se oprește, o ploaie de lovituri abătându-se asupra celei căzute la pământ, relatează dej24.ro.

Deşi totul s-a petrecut sub ochii mai multor elevi, niciunul nu a intervenit pentru a le despărți. O singură persoană, spectatoare, a îndemnat-o pe bătăușă să se oprească.

Imaginile au ajuns inclusiv la directorul instituției de învățământ, Maria Mircea, care a promis sancțiuni, în urma acestui incident fiind constituită o comisie de disciplină în cadrul școlii. Cel mai probabil, elevei îi va fi scăzută nota la purtare.

Fetele nu sunt la primul incident de acest fel, ele apar şi într-un alt filmuleț realizat pe strada Pepineriei din Dej, în apropierea Corpului B al Liceului Tehnologic "Someș" Dej. Tânăra bătută în fața școlii a fost umilită de aceeași colegă, fiind trasă de păr zeci de metri. Atunci, un alt elev a reușit să o potolească. Și aceste cadre au ajuns la oamenii legii.

Poliţiştii s-au autosesizat şi au demarat și ei o anchetă în acest caz.

Comenteaza