News alert Update Video Elevă de la Liceul pentru Deficienţi de Auz din Cluj, bătută de o îngrijitoare

Elevă de la Liceul pentru Deficienţi de Auz din Cluj, bătută de o îngrijitoare

O elevă de la Liceul pentru Deficienţi de Auz (LDA) din Cluj-Napoca a fost bătută de către o îngrijitoare, fiind lovită repetat cu pumnul în faţă, potrivit unor imagini filmate de colegi ai fetei și încărcate pe internet. 

Pe internet au fost inserate imagini în care se poate observa cum o elevă, înghesuită într-un colţ, lângă o balustradă, este lovită repetat cu pumnul în faţă şi trasă de păr de către o angajată a centrului, în timp ce fata ţipă. fiind auzite şi ţipetele altor copii. În cele din urmă, intervine o altă angajată, care o ia pe fată şi o trimite la dormitor, în timp ce femeia care o lovise îi strigă: "O să te omor!", conform news.ro. 

 

Zoe Piontchevici, directorul LDA,  spune că incidentul a avut loc duminică seară, când a fost anunţată, iar când a venit era linişte. Ea mai afirmă că va fi declanşată o anchetă, urmând să fie analizate imaginile, precizând că angajata care a lovit-o pe eleva de clasa a VII-a nu este pedagog, fiind îngrijitoarea care îi supraveghea pe copii pe timpul nopţii.

"Am deschis o anchetă, urmărim camerele noastre şi putem analiza ce s-a întâmplat. Am înţeles că două fetiţe s-au certat şi doamna supraveghetoare a vrut să le despartă, să le potolească. Supraveghetoarea riscă ce e mai grav. A spus că nu a mai putut controla, că ea nu a vrut decât să despartă copiii, care erau agitaţi", a declarat, luni, pentru Digi 24, directorul LDA, fără a preciza ce sancţiona riscă angajata.

Comenteaza