Elicoptere militare şi MIG 21 Lancer, deasupra Clujului

Elicoptere militare şi MIG 21 Lancer, deasupra Clujului

Aeronave de tip MIG 21 Lancer din dotarea Bazei Aeriene 71 din Câmpia Turzii şi trei elicoptere IAR 330 Puma Socat vor survola marţi centrul Clujului.

Mobilizare de forţe la Cluj pentru Ziua Drapelului în anul centenarului. În fiecare an, pe 26 iunie sărbătorim Ziua Drapelului Naţional al României. Militarii Diviziei 4 Infanterie „Gemina” vor participa la manifestările dedicate Zilei Drapelului Naţional de la Cluj, care încep luni seara, la ora 19.00, în Piaţa Avram Iancu, unde va avea loc ceremonia de coborâre a Drapelului României și depunerea acestuia în Catedrala Mitropolitană.

La activitate va participa garda purtătoare a Drapelului Naţional constituită din militari ai Regimentului 317 ISR "Vlădeasa”, acompaniaţi de un trompet al Muzicii Militare.

Marți, , începând cu ora 11.00, în Piaţa Avram Iancu se va desfăşura ceremonia de înălţare a Drapelului României, precedată de slujba de sfinţire a tricolorului în Catedrala Mitropolitană. Detaşamentul de onoare va fi constituit din militari ai Regimentului 50 Rachete Antiaeriene „Andrei Mureşianu”,  Batalionului 55 Comunicaţii şi Informatică „Napoca”, ai Grupării de Jandarmi Mobilă „Ștefan Cicio Pop” Cluj-Napoca și ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Avram Iancu” Cluj.

În acest an, defilarea militarilor de Ziua Drapelului Național va fi deschisă de trei elicoptere IAR 330 Puma Socat și aeronave de tip MIG 21 Lancer din dotarea Bazei Aeriene 71 „General Emanoil Ionescu” din Câmpia Turzii.

Comenteaza