Video Emil Boc, la un pahar de țuică cu... roboții

Emil Boc, la un pahar de țuică cu... roboții

Primarul Clujului, Emil Boc, a participat la evenimentul Comisiei Europene, Startup Europe Summit, organizat în premieră la Cluj-Napoca.

Emil Boc a participat la evenimentul Comisiei Europene, Startup Europe Summit, care s-a desfășurat pentru prima dată în România, la Cluj-Napoca. Primarul nu a ezitat să guste din țuica turnată în pahar de un robot.

"Tehnologie, roboți și... țuică de prune", scrie primarul într-o postare pe Facebook, despre evenimentul Comisiei Europene de la Cluj, referindu-se la "o prezentare interesantă - demonstrația Co-Robotului programat să servească...țuică".

În cadrul evenimentului, la care au participat peste 1.000 de persoane, "mai multe companii locale, naționale și internaționale de renume au prezentat variate tehnologii, care utilizează Inteligență Artificială, Realitate Virtuală, Internetul Lucrurilor, Big Data și multe alte concepte inovative", a precizat primarul.

Evenimentul Startup Europe Summit este organizat de Comisia Europeană în parteneriat cu MCSI și Primăria Cluj-Napoca, în contextul președinției României la Consiliul U.E.

 

Comenteaza