Eveniment caritabil cu câini de salvare la Cluj. Să ajutăm un tânăr salvator care se luptă cu cancerul

Eveniment caritabil cu câini de salvare la Cluj. Să ajutăm un tânăr salvator care se luptă cu cancerul

Demonstrații de dresaj cu câini, sesiuni foto și tombolă cu premii surpriză vor avea loc duminică la centrul comercial VIVO! Cluj, pentru a salva viața unui tânăr voluntar al Asociației Câini de Salvare Transilvania, care se luptă cu cancerul.

Câinii de salvare vor fi prezenți duminică, 25 noiembrie, de la ora 17:00, la intrarea 2 a centrului comercial VIVO! Cluj, unde se vor întrece în talente și în drăgălășie, prin demonstrații de dresaj și sesiuni de poze, toate în beneficiul lui Mihai Hirișcău, un tânăr de 28 de ani din Cluj, a cărui dorință să salveze vieți este pusă în pericol de cancer (metastază de melanom).

Speranța tânărului vine sub forma unui tratament revoluționar (Tumor Infiltrated Lymphocytes), care la o estimare preliminară costă peste 80.000 de euro, bani de care familia lui Mihai nu dispune. Evenimentul caritabil "Salvează un salvator" își propune să transforme speranța în realitate. 

CITIȚI AICI POVESTEA TÂNĂRULUI: Salvează vieţi, însă acum el are nevoie de ajutorul nostru! Apel umanitar pentru un tânăr de 28 de ani din Cluj

La demonstrațiile de dresaj vor lua parte câinii de salvare a Asociației CST, alături de colegii lor de la Inspectoratul De Jandarmi Judeţean Cluj, Centrul Chinologic "Dr.Aurel Greblea" Sibiu și reprezentanți ai  Inspectoratului General pentru Situații de Urgență Cluj, precum și câinii de terapie Pet Joy.

De asemenea, puteți dona în contul:

LEI RO17BTRL01301201N09358XX
EURO: RO96BTRLEURCRT00N0935801
Titular: Rodica HIRISCAU
REVOLUT: GB94LOYD3080 1243 0004 24
BIC: LOYDGB2L

Comenteaza