News alert La un pas de comă alcoolică, un şofer din Cluj a spulberat cu maşina o mamă şi fiica acesteia de doar 3 ani. A dat bir cu fugiţii!

La un pas de comă alcoolică, un şofer din Cluj a spulberat cu maşina o mamă şi fiica acesteia de doar 3 ani. A dat bir cu fugiţii!

O femeie şi fiica ei, în vârstă de doar 3 ani, au fost grav rănite în urma unui accident provocat de un clujean băut. Bărbatul a dat bir cu fugiţii, dar a făcut iar accident. 

Accidentul rutier a avut loc miercuri, 5 septembrie 2018, pe raza localității clujene Borșa. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Cluj, şoferul, un bărbat din localitate, a pierdut controlul volanului şi a părăsit partea carosabilă, urcând pe un pod, unde a lovit o mamă şi pe fiica acesteia. Femeia, de 25 de ani, a fost internată în stare gravă la spital, fiind intubată, iar fiica acesteia, de 3 ani, este şi ea internată.

Şoferul de 43 de ani, care avea o alcoolemie de 1,40mg/l alcool pur în aerul expirat, a fugit de la locul accidentului fiind implicat, ulterior, într-un alt eveniment rutier, fără victime.

 

Comenteaza