Exemplu pentru toţi! Fostul Principe Nicolae, soţia sa şi Tibi Uşeriu, la plantat de copaci în Cluj

Exemplu pentru toţi! Fostul Principe Nicolae, soţia sa şi Tibi Uşeriu, la plantat de copaci în Cluj
| Foto: Tasuleasa Social

Fostul Principe Nicolae al României şi soţia sa, Alina Binder, au plantat copaci într-o localitate din judeţul Cluj, alături de alte 800 de persoane. La acţiunea de împădurire organizată, sâmbătă, de Tăşuleasa Social în satul Tritenii de Sus a participat şi maratonistul Tiberiu Uşeriu.

"În toamna anului trecut am plantat Pădurea Transilvania 4.0 în comuna Tritenii de Jos, județul Cluj. Următoarea Pădure Transilvania urmează tot în toamna acestui an, dar cea de primavară va păstra locația. În comuna Tritenii de Jos sunt două sate: Tritenii de Jos și Tritenii de Sus.

Când cei de la Tritenii de Sus au văzut ce pădure mândră a primit Tritenii de Jos, au decis că vor și ei o pădure. Așadar, sub motoul “Vrem și noi o pădure”, Tășuleasa Social vă invită pe data de 31 martie 2018 să plantăm 5 hectare de pădure la Tritenii de Sus, să aibă și ei o mândră pădurice!". Aşa a sunat apelul la acţiunea de împădurire lansat de organizația Tăşuleasa Social.

„Principele Nicolae este voluntar la noi de 10 ani, deci prima dată când a venit el în România am strâns gunoaie de la Focșani și până la Galați; el a fost și partener de joacă cu voluntarii″, a precizat Alin Ușeriu, președintele Tășuleasa Social și fratele maratonistului Tiberiu Uşeriu.

Poza noua 02.04.2018

"Împădurire cu Tibi Uşeriu, un exemplu şi o inspiraţie pentru mine şi noi toţi", a scris Nicolae, pe rețeaua de socializare Facebook. "Sunt plină de energie, să vezi atâția oameni care vor să facă acest lucru să se adune toți e minunat și muzica ajută și zâmbetele ajută, e minunat să vezi atâta implicare", a spus Alina.

Poza noua 02.04.2018

Poza noua 02.04.2018

Nicolae şi Alina s-au căsătorit civil în Anglia anul trecut, la scurt timp după ce şi-au anunţat logodna. Cei doi s-au cunoscut în 29 iulie, în urmă cu trei ani. După doi ani de relaţie, fostul principe a cerut-o în căsătorie pe Alina, căreia i-a dăruit un inel cu diamante şi safir.

Cei doi tineri au vorbit sâmbătă şi despre nunta religioasă din septembrie, care va avea în România. “Suntem aproape gata să anunțăm detalii, bineînțeles multe de făcut, multe de organizat dar merge, merge”, a spus fostul principe. Peste 800 de persoane au plantat 20.000 de puieţi, sâmbătă, pe dealul din Tritenii de Sus, din judeţul Cluj.

Poza noua 02.04.2018

Poza noua 02.04.2018

Comenteaza