TRAGEDIA de pe A7 a avut loc pe şantierele UMB. Şi pe Autostrada Transilvania muncitorii lui Umbrărescu lucrează noaptea

TRAGEDIA de pe A7 a avut loc pe şantierele UMB. Şi pe Autostrada Transilvania muncitorii lui Umbrărescu lucrează noaptea

Angajații societății care execută lucrări la Autostrada Moldovei A7 ar fi lovit accidental cu un utilaj de săpat o conductă care transporta gaz.

Explozia s-a produs în jurul orei 01 00 pe șantierul Autostrăzii Moldovei, secțiunea Focșani -Bacău pe care lucrează UMB, din primele date explozia fiind cauzată de un utilaj care a spart magistrala de gaze. 4 muncitori care lucrau la Autostradă au fost carbonizați, iar alți 5 sunt răniți, dintre care 2 în stare gravă. 

În județul Vrancea, la Autostrada Moldovei, A7, lucrează firmele omului de afaceri Dorinel Umbrărescu. Angajații firmei menționate lucrează în trei schimburi pentru a termina cât mai repede autostrada și din acest motiv se aflau pe șantier noaptea, în zona unde a avut loc explozia, a transmis ziaruldevrancea.ro.   

Instituțiile specializate vor demara cercetările pentru a stabili cu exactitate ceea ce s-a întâmplat în noaptea de miercuri spre joi, 20 spre 21 septembrie 2023 la magistrala de gaz metan de la Călimănești.

UMB este condusă de omul de afaceri Dorin Umbrărescu, cel mai puternic construct român care domină, la ora actuală, clasamentul constructorilor de autostrăzi și drumuri expres din România, atât ca lungime a loturilor în execuție, cât și ca valoare a constructorilor, a notat publicaţia ct100.ro

Amintim că UMB avansează lucrările pe șantierele de pe Autostrada Transilvania care leagă Clujul de Sălaj. UMB mută la propriu Dealul Zimbor pentru a face loc Autostrăzii Transilvania. Şi inclusiv pe șantierul Zimbor – Poarta Sălajului se lucrează în schimbul de noapte. 

Citeşte şi: Autostrada Transilvania: „Furnicar” de NOAPTE pe lotul PNRR care leagă Clujul de Sălaj. UMB mută dealu'

Comenteaza