Explozie urmată de incendiu, în judeţul Cluj. O femeie a fost găsită fără viaţă în locuinţa distrusă

Explozie urmată de incendiu, în judeţul Cluj. O femeie a fost găsită fără viaţă în locuinţa distrusă

Trei autospeciale şi un echipaj SMURD, din cadrul Detaşamentului de Pompieri Turda, au fost alertate în jurul orei 7.30, pentru a stinge flăcările care au cuprins o casă de pe strada Memorandumului din municipiul Câmpia Turzii.

La faţa locului au fost trimise şi o autospecială a Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din Câmpia Turzii şi un echipaj SAJ.

Pompierii au găsit casa arzând generalizat, cu tavanul şi un perete prăbuşite. Stingerea focarelor a fost realizată în circa o oră de la primirea apelului de urgenţă, iar ulterior s-au desfăşurat operaţiuni pentru înlăturarea efectelor negative ale incendiului.

Într-o încăpere a fost găsit corpul unei femei, în vârstă de 80 de ani, care prezenta traumatisme incompatibile cu viaţa.

De asemenea, echipajul SMURD a acordat primul ajutor calificat unui bărbat, în vârstă de 50 de ani, care avea arsuri la nivelul feţei şi care a fost transportat la spital. Intervenţia promptă a pompierilor a limitat propagarea incendiului la anexele şi casele aflate în proximitatea casei distruse de explozie şi incendiu.

Comenteaza