Foto Expoziție inedită la Cluj. Cele mai ingenioase construcții LEGO, expuse la Muzeul Etnografic

Expoziție inedită la Cluj. Cele mai ingenioase construcții LEGO, expuse la Muzeul Etnografic
| Foto: facebook.com/muzeul.etnografic.al.transilvaniei

Finalul de săptămână a propus o expoziție unică la Cluj, unde pasionații au putut să admire cele mai interesante construcții din piese LEGO.

În weekend, la Muzeul Etnografic a avut loc Expoziția Brikenburg, care și-a propus să aducă mai multă culoare în viețile oamenilor. Cei mai încântați au fost, bineînțeles, copiii care au venit încă de la primele ore ale dimineții pentru a admira construcțiile din piese LEGO.

“Expoziţiile noastre au şi o zonă practică, unde se pot testa elementele lego, adică publicul poate să construiască mai departe”, a declarat Sever Alicu, preşedintele Asociației Brikenburg, pentru stirileprotv.ro.

“Cel mai mult îmi plac modelele tehnic, pentru că sunt maşini cu tot felul de funcţionalităţi şi cu motoraşe. Am mai construit şi unele dintre ele şi sunt tare tare încântat”, a fost una dintre reacțiile celor care au văzut expoziția.

La eveniment sunt respectate regulile impuse de autorități, înăuntru au voie maxim 30 de persoane, iar masca și distanțarea socială sunt obligatorii.

Comenteaza