Făgetul, groapă de gunoi pentru floreşteni FOTO

Făgetul, groapă de gunoi pentru floreşteni FOTO
Resturi de materiale provenite din amenajarea unei clădiri situate în comuna Floreşti au fost aruncate în Făget. Poliţiştii locali au amendat vinovatul.
Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Persoana responsabilă a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 3.000 lei şi obligată să transporte deşeurile la o rampă autorizată.

"Ca şi în alte câteva ocazii similare, contravenientul a arătat că depozitarea a apărut ca urmare a încrederii arătate unei persoane "binevoitoare", care s-a angajat să "rezolve" depozitarea deşeurilor şi care, a considerat de cuviinţă să depoziteze deşeurile în Făgetul Clujului. Sancțiunea a fost aplicată în conformitate cu OUG nr. 195/2005", se arată într-un comunicat remis presei. 

Poliţia Locală atrage atenţia tuturor cetăţenilor că responsabilitatea pentru administrarea deşeurilor revine producătorului, motiv pentru care, în vederea prevenirii unor situaţii similare cu cea descrisă mai sus, se recomandă încheierea unui contract scris cu o persoană juridică abilitată să preia deşeuri şi să le administreze conform prevederilor legale.

VEZI ŞI Pădurea Făget, noua groapă de gunoi a Clujului FOTO

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza