Fany despre accidentul din Câțcău: "La volan se afla unul dintre cei mai experimentați șoferi ai companiei"

Fany despre accidentul din Câțcău:
Un autocar cu pasageri s-a răsturnat în şanţul de pe marginea drumului, într-o localitate clujeană, după ce o maşină a intrat pe constrasens. Nouă persoane au necesitat îngrijire medicală. Şoferul vinovat de producerea accidentului a fost transportat cu un elicopter SMURD la Târgu-Mureş.

"Ne pare teribil de rău pentru nefericita întâmplare și îi asigurăm pe călătorii răniți de întregul nostru suport. Dacă le putem fi de folos în vreun fel, îi încurajăm să ne contacteze. Suntem îngrijorați și de soarta tânărului care a produs acest grav accident rutier. Ne rugăm lui Dumnezeu pentru sănătatea sa", a spus directorul companiei de transport persoane Fany, Vlad Sabo.

Accidentul s-a produs pe DN 1C, la intrarea în Câțcău. Un autoturism cu numere de înmatriculare de Sălaj a intrat pe contrasens și s-a izbit de autocarul companiei Fany, care circula regulamentar. Este vorba despre cursa regulată interjudețeană Baia Mare - București, cu plecare la ora 17.45, din Autogara Fany Baia Mare. Autocarul era marca Mercedes Turismo și avea toate verificările tehnice efectuate la zi; acesta a fost serios avariat în accidentul de miercuri seara. La volan se afla unul dintre cei mai experimentați șoferi ai companiei, cu peste 15 ani de activitate, de opt ani angajat Fany.

"Considerăm că experiența șoferului nostru a fost hotărâtoare pentru siguranța pasagerilor din autobuz. Prezența sa de spirit a făcut ca nicio persoană din autocar să nu sufere răni grave", a subliniat Vlad Sabo.

Mai multe AICI. 

Comenteaza