Femeia care și-a părăsit fiica bolnavă de leucemie pe patul de spital s-a întors

Femeia care și-a părăsit fiica bolnavă de leucemie pe patul de spital s-a întors
Femeia care, devastată de durere, și-a părăsit fiica bolnavă de leucemie pe patul de spital acum patru zile și a dispărut fără urmă, s-a întors. Între timp, copila sa de doar 12 ani s-a stins din viață.

După ce a fost căutată asiduu timp de mai multe zile, iar oamenii legii au desfășurat o acțiune de amploare pentru găsirea ei, Elena Lăcrimioara Dobrican s-a întors de bunăvoie marți seara la Spitalul de Copii, locul unde fusese văzută ultima oară înainte de dispariție.

"În jurul orei 19:30, Poliția a fost sesizată cu privire la faptul că femeia de 38 de ani, dată în urmărire națională, s-a prezentat la unitatea medicală din Cluj-Napoca, de unde a plecat din data de 9 ianuarie a.c", au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Femeia a fost condusă la sediul poliției, unde a fost anchetată pentru a se stabili împrejurările plecării sale. 

Ea a dispărut în cursul săptămânii trecute, după ce starea de sănătate a fiicei sale, diagnosticată cu leucemie, se înrăutățise crunt, devenind critică. De altfel, micuța a pierdut luni lupta cu boala și și-a dat ultima suflare. La căpătâiul său rămăsese, după plecarea mamei, doar un unchi.  

De la părăsirea copilei și până la întoarcere, s-au derulat constant acțiuni de căutare în zona gărilor, a autogărilor, a lăcaşurilor de cult şi în zona râului Someş. Marţi dimineața, peste o sută de poliţişti clujeni, sprijiniţi de jandarmi, s-au mobilizat în căutarea femeii în pădurile Sfântul Ion şi Hoia.

Comenteaza