News alert Update Foto Femeie căzută de la etaj în Grigorescu

Femeie căzută de la etaj în Grigorescu
Femeie căzută de la etaj în Grigorescu
Femeie căzută de la etaj în Grigorescu
Femeie căzută de la etaj în Grigorescu
Femeie căzută de la etaj în Grigorescu

Un echipaj SMURD a intervenit pe strada Alexandru Vlahuță din Cluj-Napoca, unde o femeie a căzut de la înălțime.

UPDATE: Polițiștii municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că o persoană ar fi căzut de la înălțime, dintr-un imobil situat în cartierul Grigorescu. "A fost identificată o femeie în vârstă de 42 de ani, transportată la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor de specialitate. Sunt efectuate cercetări pentru stabilirea modului în care s-a produs evenimentul", a transmis IPJ Cluj.

__________________________

O autospecială și un echipaj SMURD au fost alertate în jurul orei 12.30 pentru a acorda asistență medicală de urgență unei persoane căzută de la etajul unui bloc cu 4 etaje situat pe strada Alexandru Vlahuță din cartierul Grigorescu.

"În momentul sosirii la fața locului, salvatorii au găsit o femeie care prezenta multiple traumatisme și pierderi ale stării de conștiință. Femeii, în vârstă de cca 40 de ani, i s-a acordat asistență medicală de urgență de către echipajul SMURD și a fost transportată la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. Starea generală a acesteia, conform evaluării primare de la fața locului, era critică", a precizat ISU Cluj.

 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza