News alert Foto Femeie căzută de la etaj în Plopilor

Femeie căzută de la etaj în Plopilor
Șoferiță din Cluj, lovită de un maramureșean beat care conducea o autobasculantă fără permis
Femeie căzută de la etaj în Plopilor

O femeie a căzut, miercuri, de la înălțime, de pe o clădire aflată în construcție, pe strada Salcâmului din Cluj-Napoca.

Din primele informații, femeia a căzut în gol de la o înălțime de aproximativ 5 - 7metri, de pe un imobil aflat în construcție. Incidentul s-a produs în jurul orei 17.00, pe strada Salcâmului.

"Un echipaj de pompieri și unul SMURD de terapie intensivă au intervenit pentru a acorda asistență medicală de urgență unei femei, în vârstă de 62 de ani, căzută de la înălțime, de pe un imobil aflat în construcție. Echipajele sosite la locul intervenției au găsit femeia în stop cardiac și cu multiple traumatisme la nivelul capului", a precizat ISU Cluj.

Echipajul SMURD a început imediat manevrele de resuscitare, sprijiniți de echipajul de pompieri, iar după 20 de minute au reușit să readucă semnalele vitale femeii rănite și au transportat-o la spital.

 

 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza