Femeie din Cluj-Napoca, bătută și ținută cu forța de iubit, împotriva căruia avea ordin de protecție

Femeie din Cluj-Napoca, bătută și ținută cu forța de iubit, împotriva căruia avea ordin de protecție

Bărbatul a încălcat ordinul de protecție provizoriu emis împotriva sa și și-a bătut iubita. De asemenea, a reţinut-o pe femeie în locuinţă până la intervenţia la faţa locului a poliţiştilor.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

"La data de 2 octombrie a.c., polițiștii Secției 3 Poliție Cluj-Napoca, au identificat și reținut un bărbat în vârstă de 30 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, județul Cluj. Acesta a încălcat ordinul de protecție provizoriu emis împotriva sa și-ar fi agresat concubina, o femeie în vârstă de 33 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, judeţul Cluj. Totodată acesta prin folosirea forţei a reţinut-o pe femeie în locuinţă până la intervenţia la faţa locului a poliţiştilor Secţiei 3 Poliţie Cluj-Napoca", a transmis IPJ Cluj.

Bărbatul este reţinut şi cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, nerespectarea hotărârii judecătorești și violență în familie, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

La expirarea perioadei de reținere cel în cauză va fi prezentat în faţa magistraţilor în vederea dispunerii altei măsuri preventive.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza