Fiecare al treilea dejean a trecut pe la târgul Produs de Cluj, în weekend; Produs de Cluj se mută în iunie la Zalău

Fiecare al treilea dejean a trecut pe la târgul Produs de Cluj, în weekend; Produs de Cluj se mută în iunie la Zalău
Aproximativ 20.000 de persoane, adică fiecare al treilea locuitor, la atât se cifrează audienţa târgului Produs de Cluj organizat în weekend la Dej.

La târg au venit peste 80 de expozanţi, printre care şi Asociaţia Meşterilor Populari. Pe parcursul celor trei zile, târgul a fost vizitat de aproximativ 20.000 de persoane, care au avut la dispoziţie produse alimentare, dar şi bijuterii, icoane pe sticlă, sculpturi, articole din piele prelucrată şi lemn, ceramică şi costume populare. Foarte apreciate de vizitatori au fost şi sucurile naturale, diversele ceaiuri şi tincturi, uleiurile presate la rece, pâinea de casă sau palaneţele, produsele naturale pe bază de lavandă, cele apicole şi siropurile naturale.

,,Ne bucură faptul că, de la ediţie la ediţie, Târgul Produs de Cluj îşi măreşte atât numărul expozanţilor cât şi al vizitatorilor", spune preşedintele Consiliului Judeţean Horea Uioreanu. "Cei 20 de expozanţi, respectiv 5000 de oameni în plus faţă de ediţia târgului din week-endul trecut, care s-a desfăşurat la Gherla, indică faptul că există din ce în ce mai mult interes pentru posibilitatea achiziţionării de produse naturale şi de bună calitate direct de la producători".

În cadrul târgului au evoluat aproximativ 50 de ansambluri artistice şi interpreţi de muzică populară renumiţi iar printre evenimente s-au numărat spectacolele de teatru de păpuşi şi atelierele de sculptură în fructe şi legume, special gândite pentru amuzamentul copiilor.

Următorul Târg Produs de Cluj va avea loc la Zalău, între 7 şi 9 iunie 2013.

Comenteaza