Filarmonica din Cluj își amână concertele din luna martie

Filarmonica din Cluj își amână concertele din luna martie
| Foto: Arhiva

În contextul epidemiei cu noul coronavirus, Filarmonica de Stat Transilvania (FST) a anunțat că suspendă toate concertele programate pentru luna martie.

FST suspendă toate concertele programate în intervalul 10-31 martie. Cu excepția concertului din data de 20.03, restul evenimentelor se reprogramează. Concertul de marți, 10 martie, cu intrare liberă, se va reprograma până la finalul stagiunii 2019/2020.

Concertul de vineri, 13 martie, din seria ”Beethoven în Rogvaiv” se reprogramează pentru 26 iunie, iar cel din aceeași serie, programat inițial pentru această dată, se reprogramează pentru 18 septembrie.

Concertul din 27 martie al corului FST, ”Sing the Woman”, se va reprograma ulterior, din a doua jumătate a lunii mai până la finalul stagiunii 2019/2020. Concertul din 28 martie, eveniment în cadrul turneului național "Legends”, de la Muzeul Național de Istorie a Transilvaniei, este reprogramat pentru data de 25 aprilie. Locul de desfășurare rămâne același.

Potrivit FST, contravaloarea biletelor achiziționate deja pentru concertele din această perioadă, respectiv pentru concertele din datele de 13, 20, 27 și 28 martie, se va returna, în funcție de modalitatea de cumpărare, la agenția de bilete (orar 10:00–16:00, de luni până joi, 10:00–14:00 vineri), până în 31 martie inclusiv, ori direct de pe site-ul biletmaster.ro, pentru cele achiziționate online.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza