Fiul primarului din Moisei, primele declarații după moartea Mariei, fata care s-a sinucis la Cluj-Napoca: "Mă adresez celor care nu mă cunosc și mai ales celor care au început să mă judece"

Fiul primarului din Moisei, primele declarații după moartea Mariei, fata care s-a sinucis la Cluj-Napoca: "Mă adresez celor care nu mă cunosc și mai ales celor care au început să mă judece"

Tânărul despre care s-a spus că ar fi avut o relaţie cu Maria, fata care s-a aruncat de la etajul 12 al unui bloc din Cluj-Napoca, susține că mesajul transmis de tânără înainte de a sări în gol nu îi era adresat.

Fiul primarului din Moisei, Cristi Tomoioaga, a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook în care le mulțumește celor care i-au trimis mesaje prin care i-au transmis că nu cred "minciunile care s-au propagat în spațiul public despre mine, în legătură cu tragicul eveniment" și susține că informațiile conform cărora el ar fi avut vreo legătură cu tânăra nu sunt adevărate și că dacă "nu eram 'feciorul primarului' numele meu nu era amestecat în această poveste urâtă".

"Dragi prieteni, vă mulțumesc pentru mesajele prin care mi-ați transmis că nu credeți minciunile care s-au propagat în spațiul public despre mine, în legătură cu tragicul eveniment care a îndoliat comunitatea noastră. Susținerea voastră mă va ajuta sa trec peste impactul nefericit pe care aceste minciuni l-au avut asupra mea.
În continuare vreau să mă adresez celor care nu mă cunosc și mai ales celor care au început să mă judece.
Am fost amic cu Maria în ciclul gimnazial, amândoi frecventând aceeași școală. Încercați să înțelegeți ce relație poate să existe între doi copii de 13-14 ani. Apoi fiecare a plecat pe drumul lui. Eu la Baia Mare și, după un an, Maria la Cluj. De atunci ne-am văzut doar la ocazii rare, în vacanțe. Nu am mai avut niciun fel de relație. Nu vorbeam la telefon și nu ne scriam mesaje. Acel mesaj publicat de Maria înaintea fatidicului moment nu îmi era adresat mie.

Nu se pune problema sa-i fi făcut vreo poza indecenta, cu atat mai mult sa fi distribuit in mediul online. Dacă nu eram "feciorul primarului" numele meu nu era amestecat în această poveste urâtă. Ținta e tatăl meu și scopul e denigrarea acestuia. Le cer celor care au inventat aceste calomnii să se lupte cu primarul cu toate armele politice pe care le au la îndemână. Dar să îi lase familia în pace. Pentru că eu nu îmi voi face niciodată familia de rușine. Unii dintre cei care au inventat aceste minciuni ordinare, au copii. Și există o Justiție Divină...

Sincere Condoleanțe familiei părintelui...
Vă mulțumesc tuturor...", a scris tânărul pe contul său de Facebook.

Maria, fiica preotului Tomoiagă din comuna Moisei, județul Maramureș, s-a aruncat de la etajul 12 al unui bloc din Cluj-Napoca. Tânăra în vârstă de 18 ani a lăsat un mesaj de adio cutremurător pe o rețea de socializare, înainte de a recurge la gestul extrem. De asemenea, în spațiul public a apărut și un ultim mesaj pe care fata i l-ar fi trimis iubitului ei, cu doar câteva minute înainte să sară în gol. 

Comenteaza