FLAGRANT! A vrut să îi dea MITĂ unui poliţist, dar a avut parte de o SURPRIZĂ

FLAGRANT! A vrut să îi dea MITĂ unui poliţist, dar a avut parte de o SURPRIZĂ
Un bărbat din Cluj, care a încercat să îi ofere 200 de euro unui om al legii pentru a scăpa basma curată după ce fusese prins conducând cu o maşină care avea autorizaţia de circulaţie provizorie expirată, a fost prins în flagrant şi trimis în judecată.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj a dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a inculpatului C.M. pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită, cauza fiind instrumentată de ofițerii Direcției Generale Anticorupție (DGA) - Serviciul Județean Anticorupție Cluj, delegați de procuror să efectueze acte de procedură penală.

În data de 17.04.2016, C.M. a oferit, cu titlu de mită, suma de 200 de euro unui agent de poliţie pentru ca acesta să nu își îndeplinească atribuțiile de constatare a unei infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice. Bărbatul fusese depistat în trafic în timp ce conducea un autoturism, având autorizația provizorie de circulație expirată, informează DGA.

Agentul de poliţie a refuzat propunerea şi a denunțat fapta, iar la data de 25.05.2016 ofiţeri de poliţie judiciară ai DGA Cluj, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, l-au prins în flagrant pe clujean în momentul în care, fiind citat la postul de poliție, i-a dat denunţătorului suma de 200 euro, în contextul discuțiilor și promisiunilor anterioare.

Procurorul de caz a dispus începerea urmăririi penale faţă de suspect cu privire la săvârşirea infracţiunii de dare de mită și măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, mai informează DGA.

Comenteaza