Video Flashmob în memoria Doinei Cornea la Cluj, urmat de un protest faţă de modificările aduse Codului Penal

Flashmob în memoria Doinei Cornea la Cluj, urmat de un protest faţă de modificările aduse Codului Penal

Câţiva clujeni au protestat, duminică seara, pe Bulevardul Eroilor, în faţa sediului PSD Cluj faţă de modificările aduse Codului Penal. 

 

Cei prezenţi au organizat un flashmob în memoria Doinei Cornea, au adus cu ei flori pe care le-au depus la Catedrala Greco-Catolică din Piaţa Cipariu.

 

 

În evenimentul creat de Umbrela Anticorupţie Cluj şi Corupţia Ucide se arată că „amendamentele propuse tind la favorizarea infractorilor, sunt inoportune şi chiar dăunătoare societăţii ca şi întreg“. „Ieşim din nou pentru a protesta împotriva acestor schimbări menite să îngreuneze procesul penal şi să protejeze infractorii.

Nu vrem măsuri care să încurajeze comiterea faptelor ce intră sub incidenţa legilor penale, nu vrem închisoare la fără frecvenţă. Vrem o legislaţie coerentă şi corectă şi reprezentanţi care lucrează în interesul nostru, al tuturor.

Duminică, la ora 18:00, ne vedem la clopot, în faţa sediului PSD, unde vom protesta paşnic, dar hotărât împotriva tuturor măsurilor propuse/adoptate cu dedicaţie pentru infractori. E inacceptabil să fim lipsiţi de reacţie în faţa evenimentelor de pe scena politică, aşa că ne vedem din nou în stradă!“, se arăta pe pagina de Facebook a evenimentului.

Comenteaza