Florin Piersic, reacţie după dispariţia maestrului Fărcaş: "Mitrule, fratele meu, cum să-mi faci una ca asta?!"

Florin Piersic, reacţie după dispariţia maestrului Fărcaş: "Mitrule, fratele meu, cum să-mi faci una ca asta?!"

Actorul Florin Piersic, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Dumitru Fărcaş, a transmis un mesaj plin de durere la dispariţia marelui interpret.

"Doamne, Dumnezeule, te rog oprește-te! Nu îi mai lua, unul după altul de lângă noi! Mitrule, fratele meu, cum să-mi faci una că asta?! Mai zilele trecute am vorbi la telefon! Ce amintiri de o viață avem noi împreună! Ai plecat de lângă noi tu om minunat și artist excepțional!

Simt în inima mea toate lacrimile lumii, ale familiei tale, mai ales pe ale prea iubitei tale soții Elena și a fiicei tale Andreea, ale prietenilor tăi, ale poporului ăstuia pe care l-ai iubit atât de mult și știu că undeva, într-un colț, taragotul tău iubit plânge și el. Tristețea mea nu are margini! Mă rog pentru sufletul tău, să zboare în Lumină!" , a scris actorul Florin Piersic, într-un mesaj postat pe rețeaua de socializare Facebook.

Maestrul Dumitru Fărcaş a murit în noaptea de luni spre marţi, într-un spital din Cluj-Napoca, în urma unui infarct, la vârsta de 80 de ani. 

Comenteaza