Video Foto Foc impresionant de artificii, la finalul Zilei Naționale. Iluminatul festiv a fost aprins "smart" la Cluj

Foc impresionant de artificii, la finalul Zilei Naționale. Iluminatul festiv a fost aprins "smart" la Cluj

Mii de clujeni au participat, duminică seara, la evenimentele organizate în Piața Unirii și în Piața Avram Iancu, cu ocazia Zilei Naționale a României.

Seara a început cu aprinderea beculeţelor de Crăciun în oraș. Primarul Emil Boc a rugat o fată să apese pe un buton al telefonului său mobil, de unde iluminatul festiv a fost pornit în tot oraşul, prin intermediul unei aplicaţii. Primarul Emil Boc a urcat pe scena amplasată în Piaţa Unirii, însoţit de mai mulţi copii. Toţi au fluturat steaguri tricolore.

„Dragi clujeni, vă mulţumesc pentru ceea ce faceţi pentru Cluj. Astăzi, Clujul este un oraş apreciat în ţară şi străinătate datorită fiecăruia dintre dumneavoastră. Pentru asta vă mulţumesc şi vă rog să faceţi în continuare ceea ce aţi făcut şi până acum pentru că e foarte bine”, le-a spus Emil Boc celor câteva mii de clujeni adunaţi în piaţă.

Edilul a rugat apoi o fetiţă să apese pe un buton al telefonului său mobil, de unde a fost pornit, prin intermediul unei aplicaţii, iluminatul festiv în tot oraşul.

După aprinderea iluminatului festiv, în Piaţa Unirii au avut loc concerte ale trupelor Voltaj şi Cargo.

De la ora 20, în Piața Avram Iancu a avut loc un impresionant foc de artificii.

Comenteaza