FOTO Trei accidente pe Calea Turzii, marţi dimineaţa. Primăria spune că va lua măsuri FOTO

FOTO Trei accidente pe Calea Turzii, marţi dimineaţa. Primăria spune că va lua măsuri FOTO
Două doamne şi un domn au derapat marţi dimineaţa, în jurul orei 09.00, pe Calea Turzii, într-o zonă în care anual sunt înregistrate circa 20-30 de accidente. Există un limitator de viteză înainte de curbă, de 30 km/h, pe care şoferii îl ignoră.

Conducătorii auto intă în parapet sau în gardul casei de la numărul 216. "Deja ne cunoaştem cu politiştii. Sunt 20-30 de accidente pe an, am cerut autorităţilor să găsească o soluţie", a spus tânărul care locuieşte acolo. Reprezentantii DRDP au subliniat că zona este foarte periculoasă. "Acum 4 ani am avut exact pe acest tronson de drum un carambol cu 24 de maşini", şi-a amintit un angajat al direcţiei.

Întrebat în legătură cu acest subiect, primarul Emil Boc a declarat că, dacă Comisia municipală de sistematizare a circulaţiei recomandă, în zonă vor fi amplate praguri de sol. Amintim că, la început de ianuarie, au fost montate limitatoare de viteză şi separatoare de sens în partea de sus a Căii Turzii, înspre Obervator, pe sensul de coborâre.

Timp de aproape două ore, circulaţia rutieră pe sensul de mers către Feleacu s-a desfăşurat pe o singură bandă. Persoanele implicate în accidente au suferit contuzii uşoare.

"Într-adevăr, au fost trei accidente rutiere în acelaşi loc şi într-o perioadă foarte scurtă de timp. În fiecare caz, de vină a fost nerespectarea limitei de viteză de 30 de km/oră. Două dintre accidente s-au soldat cu rănirea uşoară a şoferilor, care erau singuri în maşină, iar al treilea doar cu pagube materiale", a declarat Sorin Precup, purtătorul de cuvânt al biroului de circulaţie rutieră din cadrul IPJ.

 

Comenteaza