Fratele tânărului mort în accidentul de pe Horea este student la Cluj. Colegii au lansat o campanie umanitară

Fratele tânărului mort în accidentul de pe Horea este student la Cluj. Colegii au lansat o campanie umanitară
| Foto: Facebook/Sami Barani

Academia de Muzică ”Gheorghe Dima” și Opera din Cluj-Napoca au demarat o campanie umanitară pentru susținerea lui Samuel Barani, fratele tânărului care a murit în accidentul de pe strada Horea.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Colegii lui Samuel Barani, masterand la Academia de Muzică din Cluj-Napoca, au lansat o campanie de susținere a acestuia după ce fratele său de doar 22 de ani a murit în accidentul de duminică, de pe strada Horea, iar părinții lui sunt internați în spital.

”Suntem alături de colegul nostru Sami Barani în aceste momente dureroase pricinuite de pierderea fratelui său de numai 22 de ani și starea gravă a părinților săi, victime ale unui accident rutier petrecut duminică seara în Cluj-Napoca. Comunitatea ANMGD și-a propus să sprijine familia îndoliată și într-o manieră practică. Astfel, cei care doriți vă puteți alătura inițiativei profesorilor noștri de a efectua donații către contul RO48INGB0000999904641788 – Samuel Cornel Barani. Ajutorul vostru contează! Vă mulțumim!”, transmit colegii de la Academia Națională de Muzică ”Gheorghe Dima”, pe Facebook.

Campania este susținută și de colegii de la Operă, Samuel Barani fiind membru al corului Operei din Cluj-Napoca.

”Susținem inițiativa Academiei de Muzică „Gheorghe Dima” Cluj-Napoca și suntem alături de colegul nostru, Sami Barani în aceste momente dificile. Vă încurajăm să sprijiniți această familie greu încercată cu o donație în contul afișat mai jos. Vă mulțumim!”, a anunțat Opera Națională Cluj-Napoca, pe Facebook.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza